MASTER THE ON(OFF)LINE SPEECH
Workshop de public speaking cu Ovidiu Oltean

5 strategii de succes pentru a capta atenția oamenilor și pentru a-ți stăpâni emoțiile

Iti propunem un workshop extrem de util, mai ales dacă ești în poziția de a ieși pe scenă sau de a susține cursuri, prezentări.

Ovidiu Oltean, unul dintre campionii europeni la public speaking, va susține un atelier de 6 ore în care a concentrat unele dintre cele mai eficiente metode de a capta atenția oamenilor, de a avea un discurs cu impact, în care îți poti controla perfect emotiile.

În cele 6 ore, vei învăța:

De unde apar emotiile negative precum teama, stresul, anxietatea, ingrijorarea

Cum poti sa reduci impactul emotiilor negative

Cum poti sa transformi emotiile negative in pozitive precum curajul, bucuria, entuziasmul, increderea

Cum poti sa reduci tremuratul mainilor, al vocii, bataile puternice ale inimii, nodul in gat si alte somatizari ale emotiilor

. Cum sa anihilezi cele mai mai temeri si frici legate de vorbitul in public

Vei învăța 5 strategii prin care poți să captezi atenția oamenilor la comandă si cum sa eviti cele 3 tipuri de monotonii care ii plictisesc pe oameni.

Mai mult decât atât:

Vei învăța cum să îți folosești VOCEACONTACTUL VIZUAL,GESTURILE și DEPLASAREApentru a atrage și menține atenția publicului și pentru a-ți întări mesajul

Vei afla cum să îți gestionezi EMOȚIILE NEGATIVE (frică, stres, anxietate) și să le reduci impactul (tremurul mâinilor, bătăile puternice ale inimii, nodul în gât, fluturii din stomac)

Vei învăța cum să îți REPEȚIcorect prezentarea astfel încât să nu te mai streseze gândul că s-ar putea să o uiți

Cine ține cursul? 

Ovidiu Oltean, public speaking trainer&coach

Din 2014 Ovidiu sprijină oamenii să aibă mai multă Încredere în ei, să fie mai persuasivi și mai autentici atunci când își prezintă ideile în public.

Face asta prin seminarii, materiale educaționale, ședințe de consultanță, traininguri intensive și cursuri online prin care îi ajută, pe cei care au un mesaj de transmis, să construiască și să livreze prezentări Clare, Captivante și Convingătoare.

Împărtășește cu entuziasm și recunoștință publicului său strategiile și secretele care l-au ajutat să devină de 3 ori campion european și de 16 ori campion național la public speaking.

Cursul va fi susținut în 20 martie, după următorul orar: 10-13, pauza de masă o oră, 14-17.

Pretul cursului este 250 RON.

Grupa este de maxim 12 cursanti.

Shopping Cart
Scroll to Top