Test 4 ME Calendar

Vă invităm să experimentați alături de noi o formă de teatru mai puțin celebră sau obișnuită. Este vorba de teatru senzorial labirint.

Teatrul senzorial labirint îmbină elemente de teatru imersiv, interactiv și de improvizație, conceput special pentru a putea fi jucat de amatori și cunoscut pentru efectul său psihoterapeutic.

În teatrul senzorial, spectacolul nu se întâmplă pe o scenă, ci într-un spațiu mai mare, în care se creează o întreagă călătorie alcătuită dintr-o serie de momente artistice ce sunt parcurse de fiecare spectator în mod individual, ca personajul principal al poveștii.

Fiind o formă de teatru senzorial, la un moment dat spectatorul este legat la ochi, povestea fiind transmisă prin orchestrarea tuturor simțurilor din jurul lui, stimulându-i creativitatea și devenind o călătorie care se trăiește în interiorul lui, prin lentilele imaginației.

În fiecare spațiu din labirint se creează o poveste, participantul întâlnește personaje care îi stimulează creativitatea și imaginația prin intermediul celor 5 simțuri – miros, gust, văz, atingere, auz – și fiecare dintre ei își creează propria lume pe parcursul drumului, iar actorii răspund diferit și spontan în funcție de reacția participantului la stimuli.

Astfel, dintr-o singură poveste, se nasc povești diferite pentru fiecare spectator care participă la o astfel de călătorie senzorială.

The event is finished.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top