Coordonator: Diana Șerban

IMPRO SHOW

19 ianuarie 2022, ora 20:00
Urania Palace
Pe 19 ianuarie, începând cu ora 20:00, te așteptăm la un show de improvizație cu cei care au terminat cursul de impro la școala noastră.
Si-au depășit multe, multe limite ca să ajungă pe scenă și să vină în fața dumneavoastră.
Nu sunt actori, sunt oameni cu diferite joburi, it-isti, contabili, medici, elevi de liceu, etc, care au ales sa facă un curs de improvizație și să își dezvolte creativitatea, încrederea în sine și spontaneitatea, depășind frica de penibil și de a vorbi în public.
Spectacolul este interactiv, publicul va propune temele de improvizație pentru cei de pe scenă.
Vino să îi vezi și să ne spui dacă  au reușit! Sigur o să te distrezi!
Intrare liberă.
 

Distributia:

Ioana Cibu
Claudia Cioca-Grecu
Anda Dulea
Vlad Filip
Oana Haiduc
Radu Mihai Muntea
Silviu Muntean
Maria Petrescu
Lucian Iulian Popp
Carina Maria Samochiș
 
Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Copiii sub 12 ani nu au nevoie de certificat verde pentru a putea participa.

Vezi si alte spectacole

Shopping Cart
Scroll to Top