REGIA: MIHAI NIȚU
ASISTENT REGIE: MIHAELA MORARU

ȚARA LUI GUFI

30 IANUARIE, ORA 19:00, CINEMA DACIA CLUJ
“Ţara lui Gufi” este o ţară a orbilor, condusă de un văzător, Gufi, în preajma căruia se află un chior, Lulu, cu statut de clovn. Supuşii au fost obligaţi de suveran să nu vadă, acesta având intenţia pretins nobilă de a-i feri de deziluzii. Pentru a constrânge populaţia ţării la orbire, Gufi a desfiinţat culorile, acoperind printre altele picturile murale din palat cu o tencuială pământie.

Spectacolul este o parabolă a condiției omului nevoit sp trăiască orbit de ideologia unui sistem totalitar. Gufi simbolizează forța istoriei care, nu de puține ori în ultimul secol, a încremenit într-un singur om, ce conduce individul la alienare, distrugându-i toate atributele umane.

Spectacolul este susținut de grupa de actorie pentru adulți, coordonată de actorul Mihai Nițu, asistat de actrița Mihaela Moraru, și este încununarea a patru luni de muncă.
 
Vă invităm să vedeți un spectacol susținut de o echipă tânără și entuziastă, care face teatru din pasiune, ca o delectare binevenită după o zi obositoare la job.
Un spectacol în care au pus suflet, emoție și multă muncă.
 

Distribuția:

Andreea Câmpean
Claudia Elkan
Patricia Garofița Ficior
Beatrice Ganea  
Denisa Golea
Dana Grigorovici
Viviana Maria Jichișan
Mihaela Moraru
Dan Mureșan
Alexandru Neacșu
Petra-Maria Oros
Dragoș Petrovan
Alexandra Tolan
Bogdan Vâjdea

Vezi si alte spectacole

Shopping Cart
Scroll to Top