REGIA: Diana Șerban

RECREAȚIA MARE

adaptare după Mircea Sântimbreanu

1 Februarie, ora 19:00, URANIA PALACE

“Recreatia mare” este un spectacol care  reuneste multe dintre povestirile lui Mircea Sântimbreanu. Personajele  sunt de doua feluri: pozitive si negative.
Avem pe de o parte galeria celor care sunt harnici, care sar in ajutor, invata bine, ajută la plantatul pomilor fructiferi etc.
De cealalta parte sunt corigentii, chiulangii, indisciplinatii care soptesc, copiaza, deranjeaza lectia, distrug natura, isi mint parintii…
 
Toate personajele prind viață prin intermediul celor din grupa de actorie pentru copii cu vârste între 10-13 ani. Fiecare copil se bucură de personajul lui, haios sau serios, îi trăiește experiența cu emoție și, în final, se bucură de aplauze!

Distributia:

Hanna Gabriela Csillik
Mihnea Cuc
Andreea Farcaș
Vlad Manea Paven
Ana Moga
Andreea Maria Mureșan
David Muresan
Elisa Muresan
Vlad Nechita
Alexandra Ciobanu
Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Copiii sub 12 ani nu au nevoie de certificat verde pentru a putea participa.

Vezi si alte spectacole

Shopping Cart
Scroll to Top