Atelier creativ de actorie
cu iulian sandu

Te invităm la un atelier creativ despre arta actorului, care se adresează adolescenților cu vârste între 13-18 ani.

Timp de 2 ore, regizorul Iulian Sandu  vă va introduce în lumea fascinantă a teatrului prin câteva elemente introductive de artă scenică.

Vom face exerciții de interpretare de personaj, exerciții de improvizație, de mișcare scenică și de dicție.

Indiferent dacă sunteți curioși să descoperiți actoria sau doriți să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și încredere în sine, această experiență intensivă vă va oferi o privire fascinantă în universul teatral.

Iulian Sandu este fost regizor artistic la Opera Națională din Cluj. A predat la Facultatea de Muzică din Brașov și la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca.

A câștigat premiul pentru cel mai bun spectacol pentru copii la Gala Operelor Naționale Iași, a semnat regia mai multor spectacole dedicate copiilor (Peter Pan, Fata Moșului și Fata Babei, Aventuri cu Dl. Goe, Alice în Țara Minunilor, Căsuța cu Povești Muzicale, Motanul Încălțat, Veronica).
 
A înființat în anul 2016 Asociația Ateneul Copiilor, în cadrul căreia a coordonat diverse proiecte:
Alice în Țara Minunilor, la Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca (peste 2000 de participanți), Alice în Țara Minunilor la Grădina Botanică „Anastasie Fătu” din Iași (peste 3000 de participanți), Poveste de Iarnă la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare (peste 2500 participanți). Participă cu spectacolele sale, în cadrul stagiunii estivale de la Teatrul de vară Pallas din Iași și realizează turnee artistice în colaborare cu Teatrul Muzical Șapte din Galați și cu trupa SO din Iași.

Intrarea la atelierul nostru este liberă, în limita locurilor disponibile.

De aceea, te sfătuim să te înscrii din timp.

Te așteptăm cu drag!

Informații utile

Data

9 februarie, ora 18:30

Locație

ȘCOALA DE TEATRU ALLEGRIA
Calea Moților 100A

Preț bilet

Intrare liberă

ÎNSCRIE-TE LA

Cursurile noastre

Cursurile noastre se adresează copiilor, adolescenților și adulților. Avem clase pentru începători și avansați. Cei care finalizează primul modul de actorie de patru luni, se pot înscrie ulterior la grupele de avansați.

Thysbe și Pyram

Curs de improvizație teatrală

Revolta Poveștilor

Curs de actorie pentru copii

header 6

Curs de actorie de film

Thysbe și Pyram

Curs de actorie pentru adulți

Shopping Cart