Echipa noastră

DIANA ȘERBAN

Art Director

Absolventă a Facultății de Jurnalistică, Babeș- Bolyai, Cluj, și a Școlii Populare de Artă ”Tudor Jarda”, Cluj, secția actorie, a urmat și cursuri de actorie la Drama Centre, Londra.

A înființat Școala de Teatru Allegria în 2018, ca un proiect de suflet, unde susține cursurile de teatru pentru copii și cursuri de improvizație.

Colaborează ca actriță la Teatrul de Club din Cluj.

Ca trainer în dezvoltare personală, și-a dedicat o mare parte din viață inițierii de programe educative, proiecte de teatru și de dezvoltare personală. Printre aceste proiecte se numară și primul festival de teatru inițiatic din România – HEART FESTIVAL, a cărui primă ediție a avut loc in 2016.

IOAN BATINAȘ

Actor, Teatrul Odeon București

Actor la Teatrul ODEON din Bucuresti, Ioan are o bogata experienta atat in teatru, cat si pe micile ecrane, unde il vedem adeseori in momentele grupului de umor VOUA.

Un umor genial ii defineste nenumaratele texte pe care le compune, atat pentru televiziune, cat si pentru diverse scenarii.

În cadrul școlii Allegria susține ateliere de actorie de weekend.

Afla mai multe despre Ioan.

SORIN MISIRIANȚU

Actor și regizor, Teatrul Național Cluj

Actor al Teatrului National Cluj inca din 1995, Sorin este deja un nume remarcat pe scena clujeana.

Este si regizor, dramaturg, scenarist, actor de film, cu o foarte bogata experienta in teatru.

De asemenea, este cel care a deschis primul teatru de club din Cluj Napoca, care se bucura de un foarte mare succes, mai ales in randul tinerilor.

În cadrul școlii Allegria susține cursuri de actorie de film.

Afla mai multe despre Sorin

MIHAI NIȚU

Actor, Teatrul Național, Cluj

Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București – Facultatea de Teatru – Secția Artele Spectacolului (Actorie).

Angajat ca actor al Teatrului Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca din 2017. Cu un CV ce conține peste 30 de roluri făcute în numeroase teatre din țară (Teatrul Metropolis, Teatrul Național București „I.L. Caragiale”, Teatrul Evreiesc de Stat București, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântul Gheorghe, Teatrul de Nord Satu Mare și altele) cu care am luat 7 premii și 2 nominalizări la diverse concursuri și festivaluri naționale.

Are peste 5 ani de experiență de Teatru în Educație, timp în care a lucrat cu liceeni, studenți și adulți montând și jucând alături de aceștia în numeroase spectacole. În urma participării la numeroase workshop-uri și festivaluri în străinătate a obținut diploma de Trainer de Teatru în Educație.În cadrul Școlii de Teatru Allegria susține cursuri de actorie pentru adolescenți și pune în scenă diverse spectacole de teatru cu grupele de adulți pentru avansați.

MIHAELA MORARU

Actriță

Absolventă a Facultății de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca,
specializarea artele spectacolului (Actorie), anul al III-lea

În cadrul facultății de teatru a interpretat diverse roluri atât în piese de teatru, cât și în film.

ROLURI ÎN TEATRU:
BUFONUL în ,,Hieronymus-limbă de aur” după texte de Michel de Ghelderode, MYRIAM în ,,Cronic” adaptare după ,,Reunificarea celor două Corei” de Joel Prommerat, ZEZA PULCINELESSA în ,,Lumea nouă”-spectacol commedia de’ll arte, EMILIA în ,,Iago” adaptare după ,,Othello” de William Shakespeare, DOAMNA B de Oliver Sacks, KATIA BONAVENTURA în Hippotopia, CORIFEU în ,,Antigona”, DOAMNA LINDE în ,,Casa de păpuși” de Henrik Ibsen
Roluri în film : EMILIA (Othello, Shakespeare), FATA DIN LIFT, Dorința, r. Raluca Dobre, MAFIOATA, Exercițiu r. Victor Sindean, MIHA UNGUREANU, ,,Moartea căprioarei” r. Coralia Lipcei

APLICAȚII/ WORKSHOP-URI/ ATELIERE:
Voice Flow Workshop – Jarek Sacharski (2021) • Workshop Commedia dell’Arte – Gaspare Nasuto (2019) • Introduction to Feldenkrais Method – Alon Ritter (2019) • Workshop Actorie de film – Alina Grigore (2022) • Workshop Actorie de film – Radu Jude (2021)

ANDREI CRIȘAN

Regizor de film

A terminat Facultatea de Teatru și Televiziune, secția Cinematografie, Fotografie și
Media, din cadrul Universității Babeș- Bolyai din Cluj.
A lucrat până în prezent la două filme de lung metraj și 20 de filme de scurt metraj pentru TIFF România.

A făcut parte din echipa video a festivalului din 2015 până în 2020. A început ca editor și în 2020 a condus echipa video a festivalului.
De asemenea, are un portofoliu foarte complex, în care regăsim 15 filme  documentare la care a colaborat, din care 8 de ficțiune și 7 documentare,
câteva zeci de reclame filmate pentru diverse companii, printre care EMBA Cluj,
Regina Maria, Kaufland, World Vision România, Arobs, Emerson, BANCA TRANSILVANIA, Electrogrup și multe altele.

MELANIA AȘTILEAN

Actriță

A urmat cursurile Facultatii de Arta din cadrul Universitatii cultural artistice Universal Mnemosyna Cluj.

Actrița la Teatrul National ”Aurel Manea” Turda 

Actrița la Teatrul ”Zamolxe” – 2003 – 2011

Teatrul ”Acum” 2011-2020

A susținut cursuri de teatru pentru copii la Scoala de Teatru ”Talentul copiilor” timp de 7 ani.

Colaborator Televiziunea Română 1993-1997, premiul 1 pentru Divertisment TVR, 1995.

În cadrul școlii Allegria susține cursuri de teatru pentru copii.

Shopping Cart
Scroll to Top