Seară de improvizație de Crăciun

Descoperă Magia Improvizației

Ce oferim

O seară incendiară de jocuri de echipă care stimulează creativitatea și imaginația, într-o atmosferă relaxantă și plină de umor.

Vom aborda scenarii provocatoare și amuzante care vor construi un spirit de echipă puternic în fața provocărilor.

O expeRIENȚĂ UNICĂ PENTRU ECHIPA TA

Dăruiește o experiență de neuitat angajaților tăi în acest sezon festiv printr-o o seară de improvizație cu tematică de Crăciun, cu jocuri și multă distracție în echipă!

Acest cadou special nu este doar o experiență unică, ci și o investiție în echipa ta pentru un an nou plin de energie pozitivă și colaborare eficientă.

Motive pentru care să alegi
seara de Improvizație cu Allegria

Calitatea no.1 ca și importanță în afaceri este inteligența emoțională: prin improvizație oamenii învață să se exprime, să interacționeze cu ceilalți, să comunice asertiv și să gestioneze situații sub presiune.

Aplicăm rapid idei noi, în timp ce exersăm reacții și emoții într-un mediu prietenos și constructiv.

Improvizația îmbunătățește calitatea relațiilor autentice între angajați – ei înfruntă împreună obstacole, se încurajează reciproc și capătă încredere.

Improvizația este pentru oricine: nu trebuie să fii cel mai spontan sau amuzant din sală ca să te simți bine, fiindcă este un instrument prin care ieși din zona de confort și dobândești noi competențe.

Oamenii învață prin improvizație să se adapteze cu succes la situații noi, la fel cum în afaceri apar schimbări sau tehnologii noi.

Improvizația determină oamenii să se descurce cu mai multe sarcini simultane și să fie perseverenți în ciuda provocărilor.

Cine suntem

ImproAllegriaTEAM este o echipă de actori profesioniști și pasionați, dedicată dezvoltării personale și profesionale prin intermediul improvizației teatrale.

Avem o experiență de 6 ani în susținerea de cursuri și teambuilding-uri de improvizație. Am colaborat cu firme de IT, dar și cu corporații.

Suntem aici pentru a transforma modul în care echipa ta lucrează și se distrează împreună.

Contactează-ne

Contactează-ne pentru a discuta nevoile echipei tale și pentru a personaliza seara de improvizație într-un mod festiv.

Oferă-le angajaților tăi un dar care va aduce zâmbete și va crea amintiri de neuitat.

Seara de improvizație poate fi o alternativă creativă pentru petrecerea de Crăciun sau pentru cadourile personalizate la doar 150 euro.

+40 728 83 65 55

contact@scoaladeteatruallegria.ro

Shopping Cart