Scoala de vară - curs de actorie

Cursuri de actorie pentru grupele de vârstă 4-6 ani și 7-12 ani

   Școala de vară se adresează copiilor care vor să își petreacă vacanța într-un mod distractiv și creativ, alături de alți copii pasionați de teatru și improvizație.În măsura în care   vremea ne va permite, atelierele se vor desfășura în aer liber.Programul va cuprinde 5 ateliere de improvizație  si actorie, interpretare de personaj, dictie si jocuri pentru   dezvoltarea creativității, spontaneității și a vocabularului.Copilul capătă mult mai multă încredere în sine când este pus în anumite situații spontane și vede că se poate descurca   foarte bine.În plus, își dezvoltă dicția, își depășește frica de a vorbi în public și capătă curajul de a se simți liber în pielea lui.

 7 motive pentru a vă înscrie copilul la un curs de teatru

    1. Socializarea. Cursurile de teatru permit interactiunea intre copii cu personalitati diferite, astfel incat copilul va avea ocazia de a-si imbunatati abilitatile de comunicare si de a lega noi prietenii.

    2. Expresivitatea corporala. Urmand cursuri de actorie, copilul invata sa isi controleze miscarile si gesturile, invata despre semnificatiile fiecaruia dintre acestea si are ocazia de a le exersa, consumand astfel energia in mod constructiv.

    3. Expresivitatea verbala. Toti actorii cunosc importanta intonatiei, tonului sau a vitezei cu care sunt rostite cuvintele. Copilul invata despre toate aceste lucruri, avand ocazia de-si dezvolta capacitatea de exprimare. Prin urmare, copilul va invata atat sa transmita corect un mesaj, cat si sa interpreteze corect ceea ce spun ceilalti.

    4. Abilitatea de a vorbi in public. A interpreta un rol in fata unui public il poate ajuta pe copil sa isi dezvolte abilitatea de a tine perzentari sau discursuri in fata altor persoane. Acest lucru ii va fi de folos atat la scoala, dar si mai tarziu, in viata profesionala.

    5. Increderea in sine. Consecinta pe termen lung a cursurilor de teatru se refera la stimularea increderii in sine. O intepretare reusita pe scena, aplauzele publicului, depasirea tracului, toate acestea sunt elemente care vor mari increderea copilului in propriile forte.

    6. Autocunoastere. Desi poate parea paradoxal, pretinzand ca sunt altcineva, intrand „in pielea” unui personaj, copiii invata multe lucruri despre el insusi. Descopera trasaturi de personalitate care corespund personajelor interpretate sau care sunt total opuse, incep sa inteleaga in profunzime ce inseamna caracterul, valorile morale si felul in care emotiile influenteaza actiunile oamenilor.

    7. Autocontrol. Cursurile de teatru ii invata pe copii cum sa isi stapaneasca emotiile, cum sa le canalizeze intr-un mod pozitiv si cum sa isi construiasca reactii adecvate la   diverse situatii. Exersand capacitatea de a-si depasi tracul pe scena, copilul invata ca el este „stapanul” propriilor emotii, ca el le poate controla si conduce catre modalitati   adecvate de expresie. Acest lucru va influenta in mod pozitiv relatiile cu cei din jur.

 Cursul va fi susținut de actrita Diana Serban, care sustine cursuri la scoala Allegria de doi ani, timp in care a pus in scena foarte multe scenete si piese de teatru pentru copii.

 Vă punem la dispozitie in timpul cursului o varietate de costume de teatru pentru ca personajele de basm sa prinda viata.

          Programul va fi diferit pentru cele două grupe de vârstă:                                                           Prețul este diferit în funcție de grupă:

          Grupa 4-6 ani: 10:00-11:00                                                                                                         Grupa 4-6 ani: 250 RON

          Grupa 7-12 ani: 11:30-13:30                                                                                                       Grupa 7-12 ani: 350 RON

Cursul va fi in fiecare zi in perioada 3-7 august 2020.

Copii care au participat și la alte cursuri ale școlii noastre beneficiază de o reducere de 50 RON.

Posesorii de crad BLITZVIP au reducere 10%.

Grupul este de maxim 10 copii pentru fiecare grupă de vârstă.       

În finalul cursului, vor primi o diplomă de participare la cursul de teatru

Primtește informații despre cursurile, evenimentele și spectacolele organizate de noi.
Shopping Cart
Scroll to Top