Tabără de improvizație și teatru senzorial

Un curs intensiv de improvizație de 3 zile în inima Munților Apuseni!

    Improvizația este acel act extraordinar de creație prin care iesi din zona de confort și…chiar te simți super bine!  

  Oamenii vin la cursurile noastre de impro pentru ca vor să își depășească frica de a vorbi în public, vor să își depășească tracul și timiditatea, să își exploreze creativitatea și spontaneitatea sau, pur și simplu, vor să râdă și să se simtă bine!  Poate unul dintre cele mai frumoase aspecte pe care ți le oferă teatrul este că poți fi oricât de nebun, de ”altfel” pentru că nimeni nu te judecă, ba dimpotrivă…te aplaudă!

  De aceea, aici îți este mai ușor să fii tu însuți și să ai libertatea de a fi cum vrei tu. Foarte mulți oameni se descoperă pe ei înșiși în ipostaze noi prin improvizație și se miră cât de frumosi, spontani și creativi sunt…iar ei nici măcar nu bănuiau!  Vino la acest curs dacă vrei:  – să îți depășești orice frică de a vorbi în public – să îți îmbunătățești dicția – să capeți mult mai multă încredere în tine – să îți recapeți spontaneitatea – să îți dezvolți imaginația și creativitatea – să îți faci prieteni noi și faini – să te relaxezi după o zi obositoare la job!

  Pe de altă parte, sâmbătă seara vom organiza un spectacol de teatru senzorial, o formă inedită de teatru, în care parcurgi un drum doar pentru tine, pentru sufletul tău, în căutarea unui adevăr lăuntric, în care simțurile tale vor fi ghizii.

  Tabăra va fi sustinuta de actrița Diana Șerban, care sustine cursurile de improvizatie la școala Allegria de doi de zile, cu rezultate foarte bune.

  Tabăra va fi în perioada 20-23 noiembrie la hotelul Perla Apusenilor din Albac, jud. Alba –  www.perla-apusenilor.ro

 Investitia ta in acest curs este in valoare de 560 de lei, include cazarea pentru 2 nopti în camera dubla cu paturi separate, masa pentru cele 3 zile si taxa de participare in tabara.

Locuri disponibile în tabara: 10.

Vă așteptăm cu mult drag!

Primtește informații despre cursurile, evenimentele și spectacolele organizate de noi.
Shopping Cart
Scroll to Top